mandag, april 20, 2009

Bra trening 1. og 2. påskedag og helga etter.

Søndag 12.April dro Grant og jeg til Uddevalla i Sverige og trente trial. Møtte Anders Selander fra Sverige, en tidligere trialfører som har vært veldig god. Han trente vi hele dagen med. Fikk mange gode tips, og hadde en bra treningsdag.

"Påsktrial" var dagen etter, på 2. påskedag, Sotenes trial klubb arrangerte. Kjørte elite, samme klasse som Emil Gyllenhammar (Sveriges mester), Adam Thiger (nr. 2 i Sverige) osv. Jeg tenkte ikke så mye på resultatet, kjørte for å ha det morro og å lære. Kunne klare å stille seg opp riktig osv.
Bra helg, men godt å komme hjem igjen!

18 og 19 April var det treningssamling på Hobøl motorklubb, GasGas samling. Hadde fått hit Johan Svenson fra Sverige til å trene oss i teamet. Han har trent Emil Gyllenhammar og Adam Thiger og mange andre gode førere. Han hadde mange gode tips og var svært nøye og pirkete, noe som faktisk er veldig viktig i trialen. Ingenting skal være tilfeldigheter. Lærte mye denne helgen, og hva som faktisk kreves av den god trialfører. Må bygge videre på dette, bare bite tenna sammen og trene masse. Dette blir gøy! Og til helga skal første regioncupløp kjøres på Kråkerøy, gleder meg!

Ingen kommentarer: