lørdag, mars 28, 2009

Veldig bra og morsom endurotrening på Lundeby.

Magne og meg :)
Slitne gutter:)

I dag var vi 7 førere på Lundeby: Benjamin, Martin Hemmer, Magne, Thomas, Nikolai, meg og etpar til. Først kjørte vi opp et spor i dypsnøen på en lengre runde enn for etpar dager siden, sånn at vi fikk mye større bane. Siden vi var så mange måtte vi ha større plass, vi brukte ca en time på å få kjørt opp en skikkelig bane.

Når vi hadde sporet ferdig begynte vi med intervall trening. Kjørte en runde, fikk vite rundetiden også ut på ny runde igjen. Slik gjorde vi mange ganger. Så hadde vi en felles pause.

Så var det alvåret begynte. 2x10 runder. Utrolig slitsomt å kjøre i den våte og sugende snøen. Startet med 15 sekunders mellomrom. Jeg fikk til mange bra runder og kjørte fort på mange partier. Veldig morsomt og slitsomt. De fleste følte egentlig at de første 10 rundene var nok, men for å tyne ut de siste kreftene tok vi den siste 10 rundern.

Det er morro når det er så mange på trening som vi var i dag. Håper det blir mange sånne treninger framover. Kjøringen var intervaller men tilsammen var treningen fra kl 12.00 til 17.30 lørdag 28.03.09

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan noen hjelpe meg , trenger info ang kontakt person for enduro trening på Lundeby.

Takk takk
jayondrums.haarstad@gmail.com