tirsdag, februar 17, 2009

Andreas invitert til lag-VM og trenger støttespillere.

Les om invitasjonen til å kjøre Lag-VM her!

Andreas har kometkarriere i enduro for tiden og framover må vi se oss rundt etter støttespillere som paralelt med familien kan hjelpe Andreas videre i hans karriere på to hjul i to grener. Når han nå blir invitert til å kjøre Enduro lag-VM i Portugal, er han å regne som blandt topp 4 førere i juniorklassen i Norge akkurat nå. Og det er jo helt overveldende etter bare å ha trent enduro siden november -08 altså kun etpar måneder. Mange på Andreas sin alder kjører enduro og det er mange som gjerne vil bli best.

Sett bort fra utøveren Andreas sine talenter og omfattende resursbruk både i form av midler og tid fra familiens side iløpet av en årrekke, er det GasGas.no og GasGasNorges importør Thomas Dyrkorn sin fortjeneste at han har kommet så raskt dit han er nå.

Det meste hviler uansett på Andreas sine unge skuldre om han klarer å gjennomføre dette.

4 kommentarer:

jepp44 sa...

Heisann! Kjør gjerne enduro året rundt og over alt! Støtter gjerne opp med bildekjøp, jf Smaalenene.
90033101.

www.andreasmotor.no sa...

Så bra da! Det var ikke lett å se hvem du er, men legger du inn navn og mailadresse får du info om innbetaling og du vil få bildet tilsendt. På forhånd takk for støtten!

Mvh Andreas

jepp44 sa...

Hei igjen!
Se mobilnummeret (90033101)

www.andreasmotor.no sa...

Hei igjen! Nå har vi materiellet klart. Prøvde å ringe istad for å gjøre en avtale med deg, ringer tilbake imorgen ettermiddag.

Mvh Espen Øvergaard